Loading...

 

Hot news

hot news molecule

Catalogus online op molecule.be

Over ons

Aymax is een gespecialiseerd import-exportbedrijf, dat huishoudelijke textielproducten ontwikkelt voor de licentie-, promotie- en generieke markt.

Aymax is een licentiehouder in diverse wereldwijd bekende merken en verdeelt zijn producten via diverse grote distributiekanalen in Europa en overzee. Wij beheren en verdelen een groot aantal licenties. Met gespecialiseerde textielontwerpers werken stelt ons in staat om een ​​ruime keuze collecties van mooie en originele ontwerpen aan te bieden. Op basis van onze uitgebreide inkoopvaardigheden over de hele wereld, kunnen wij het door u vereiste product vinden, met de gewenste kwaliteit, tegen de beste prijs en binnen de juiste timing. Onze lange ervaring en knowhow in de textielindustrie staat ons toe een brede waaier aan diensten aan te bieden voor het ontwikkelen van uw huishoudelijke textielartikelen, gaande van het ontwerp tot het eindproduct in het winkel (ontwerp, ontwikkeling, kwaliteitscontrole, productieopvolging, logistiek, distributie...)

Aymax is nu officieel lid van de Business Social Compliance Certification (BSCI). Wij nemen deze nieuwe verantwoordelijkheid ter harte en wensen bij te dragen aan de verbetering van de arbeidsomstandigheden in de wereldwijde toeleveringsketen, via de implementatie van de BSCI-gedragscode.
Bij Aymax zijn wij er van overtuigd dat een goede samenwerking met onze leveranciers van strategisch belang is om onze producties te waarborgen.